Herken je dit?

  • ’s morgens net niet topfit wakker worden na een onrustige nacht?
  • een druk leven, dus net niet voldoende tijd om goed op je voeding en levensstijl te letten?
  • jezelf afvragen wat je zou moeten doen om gezond en sterk oud te worden?

 

Wanneer je veel van jezelf vraagt dan verwacht je lichaam ook veel van jou. Als ondernemer is gezondheid van groot belang om veerkrachtig, helder, gefocust en in balans te zijn.
Tegelijkertijd maak je onvoldoende tijd om hier veel energie aan te spenderen. Want welke lifestyle is gezond voor jou?

Elk lichaam is anders. Natuurlijk weet je dat sporten belangrijk is, net als groenten en fruit. Maar hoeveel van wat? En vooral: is het genoeg? Wat heb je nodig om écht fit te zijn én te blijven?
Hoe waardevol is het om dit niet alleen te weten en daarin persoonlijk begeleid te worden? Dus een persoonlijk stappenplan op basis van (genetische) kennis over jouw lichaam. Een stappenplan op maat zodat je merkt dat je fitter wordt en blijft.

Executive Lifestyle Mastery combineert een uitgebreide DNA analyse en de NeuroPro Quickscan tot een persoonlijk orthomoleculair advies om in 6 maanden mentaal en fysiek fit te worden en te blijven.
Weten wat je lichaam nodig heeft is essentieel om mentaal en fysiek fit te blijven. Zodat het voor jou duidelijk is wat je moet eten, welke hoeveelheden en welke beweging zinvol is om gezond te blijven.

Executive Lifestyle Mastery biedt je kennis en een persoonlijke aanpak.

√  Je mentale en fysieke energie terug in 6 maanden, je wordt weer de persoon die je 10 jaar geleden was

√  Persoonlijke begeleiding, volledig gericht op jouw lichaam en geest, gebaseerd op relevante analyses

√  Kennis en inzicht in je mentale en fysieke kracht en potentie door een DNA en NeuroPro analyse

Het resultaat is een uniek en persoonlijk rapport waarin je niet alleen een overzicht krijgt van de belangrijkste punten uit de analyses, maar vooral een persoonlijk routeplan om gezond te worden en te blijven. Door de combinatie van analyses ontvang je een goed onderbouwd advies dat volledig op jouw situatie is afgestemd.

Met een analyse alleen heb je geen nieuwe levensstijl. Begeleiding creëert een succesvolle verandering. Executive Lifestyle Mastery biedt een begeleidingstraject gedurende 6 maanden waarbij in de eerste periode wekelijks overleg is over de veranderingen. Door deze korte, online, begeleiding is het mogelijk om snel te schakelen en een volledig persoonlijk stappenplan te ontwikkelen.

 

Speciaal voor Pearlcardleden biedt Margriet Bleeker de 6 maanden durende begeleiding met 10% korting op de DNA Analyse en de NeuroPro Quickscan aan.

 

Meer weten? Bel dan voor meer informatie 06-27071190 of mail: id@margrietbleeker.nl

 

“Wennen aan een eenvoudig en sober voedingspatroon draagt bij tot de gezondheid. Het zorgt ervoor dat een mens opgewassen is tegen de ontberingen waarmee het leven ons onvermijdelijk confronteert en het maakt dat wij stevig in onze schoenen staan wanneer wij na tijden van gebrek op overvloed stuiten.”

Epicurius