Niet het gevolg, maar de oorzaak

Weet je de meest passende manier om gezond te zijn? Weet je hoe je je weer fit kunt voelen, vrij van klachten om onbekommerd datgene te kunnen doen wat je graag zou willen? Weet je hoe je energie kunt optimaliseren om het beste uit jezelf te halen? Het antwoord op deze vragen was lang onduidelijk, want niet iedereen is hetzelfde. Een persoonlijk DNA-profiel kan een groot aantal antwoorden geven op deze vragen. Het vinden van dergelijke antwoorden ligt nu ook voor jou binnen handbereik.

Voor de Executive Lifestyle Mastery wordt gewerkt met een DNA analyse van erkende bedrijven. De analyse is wetenschappelijk onderbouwd en uw gegevens zijn conform strikte Nederlandse richtlijnen beveiligd. De DNA analyse kan antwoord geven op jouw behoeften aan nutriënten, gevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen en het effect van (lichamelijke en psychische) stress op je energie.

Het proces om tot een DNA analyse te komen is eenvoudig. Afnemen van wangslijmvlies is de basis, na de analyse en het opmaken van het rapport volgt een persoonlijke toelichting met persoonlijk advies.

Meer weten? Vraag om nadere informatie.