What you see, is what you get: open, eerlijk, optimistisch en direct.  Aards, confronterend als het zinvol is en altijd in verbinding. Op zoek naar verandering, verdieping en verbetering door continu te willen leren en ontdekken.
Ik word gedreven en getriggerd door kracht. Versterken en balanceren van mentale en fysieke kracht is mijn uitdaging, niet alleen voor mezelf maar vooral voor mijn klanten.
Na een universitaire studie Bestuurskunde en een postdoctoraal Master of Information Management heb ik als  (senior)manager en consultant bij verschillende bedrijven gewerkt. Daarbij gericht op de ontwikkeling van organisaties en het gedrag van mensen in een organisatie. Of het nu effectiviteit, cultuurverandering, reorganisatie of loopbaancoaching betreft: ik weet wat het is om mensen te motiveren en stimuleren om hun eigen ontwikkeling op te pakken en groei te realiseren.
Als orthomoleculair PNEI therapeut en Executive Coach heb ik daarna gekozen om 1 op 1 te werken aan mentale en fysieke fitheid van kinderen en volwassenen.
De kennis van het fysieke lichaam (en brein) combineer ik met kennis over motivatie en gedrag. Belangrijke instrumenten daarbij zijn het 5EEs model van Chauteix Institute, TMA analyse, DNA analyse en NeuroPro.
Naast mijn werk als coach ben ik ook leadership Consultant bij SDH Executive Search. Daarbij richt ik me op het begeleiden van leiders en hun teams in hun (persoonlijke) transformatie.
Ik bied geen wonderen maar wel realiteit: door op een snelle en goede manier inzichtelijk te maken waar je staat als mens in je mindset en je gezondheid prikkel ik je tot nadenken. Niet per sé tot simpele oplossingen maar wel tot een duurzame verandering.
Ik spreek je graag!