“If you always do what you always did,
you always get what you always got”

(A. Einstein)

Team Performance

People are not lazy, they simply have impotent goals..that is..goals that do not inspire them.”
― Anthony Robbins

 

Mensen zijn de belangrijkste bron in een bedrijf. Het succes van een bedrijf of team staat of valt met de kwaliteit van een individu en de onderlinge samenwerking.

Communicatie is daarin het sleutelwoord. Niet alleen top-down of bottom- up maar ook peer – peer. Succes volgt oprechte, doelgerichte communicatie. Succes volgt intrinsieke motivatie.

Grote woorden die vrijwel elk communicatie- en trainingsburo gebruikt. Makkelijk gezegd, niet altijd makkelijk gedaan. Waar begint het? Met eerlijkheid en directheid. Eerlijk zijn over wie je bent en wie je wilt zijn. Directheid om dit met jezelf en je collega’s aan te gaan.

Wat vraagt dit? Helderheid, passie en duidelijke afspraken. Over aanpak, gebruik van instrumenten en inzet van betrokkenen. Dus ook van de leidinggevenden.
Geen quick fix, wel individuele groei en binding met het groepsdoel. Focus op succes het geheel door versterking van de delen.

 

“I often warn people: “Somewhere along the way, someone is going to tell you, ‘There is no “I” in team.’ What you should tell them is, ‘Maybe not. But there is an “I” in independence, individuality and integrity.”
― George Carlin