Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@margrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

In de orthomoleculaire therapie wordt gebruik gemaakt van vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren om het lichaam in optimale balans te brengen. Margriet Bleeker maakt gebruik van wetenschappelijk onderzoeken die de toepassing en dosering van deze stoffen ondersteunen. Daarbij is het van belang dat de voeding en emotionele aspecten meegenomen worden in de analyse.

driehoek balans

Een goede analyse is de basis van een effectieve behandeling. Bij de analyse wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide anamnese (uw verhaal) en meting met bioresonantie. In bepaalde gevallen zal ook gebruikt gemaakt worden van bloedtesten door uw huisarts of door een eigen laboratorium. 

Binnen het brede spectrum van orthomoleculaire therapie is Margriet Bleeker gespecialiseerd in behandeling van ontstekingsgerelateerde klachten en diabetes

Margriet Bleeker stelt geen diagnose, dat doet uw arts of specialist. Ook zal u nooit gevraagd worden om te stoppen met medicatie of deze te wijzigen; als u dat wilt mag en kan dat alleen in overleg met uw arts. Wel kan Margriet Bleeker u informeren over uw klachten vanuit een ander perspectief en u daarmee een handvat voor verandering van patroon aanreiken.

 

Meer weten?

diabetes
- gezond gewicht