Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

Verandering is de enige constante factor in het bedrijfsleven: zowel teams als de medewerkers zijn continu in transitie. Dit vergt veel van het individu én van de omgeving zowel privé als zakelijk.
Verbetering van de onderlinge communicatie, versterking van de intrinsieke motivatie, verhoging van de individuele én teameffectiviteit en preventie van ziekte of verminderd functioneren zijn thema's die tijdens de begeleiding aan bod kunnen komen. 

In veel gevallen is dit maatwerk omdat elk bedrijf en elk team nu eenmaal zijn eigen vragen en uitdagingen kent. Margriet Bleeker werkt vanuit een brede ervaring en maakt gebruik van verschillende doeltreffende middelen om een individu en team snel weer op het goede spoor te krijgen. Instrumenten die mogelijk ingezet kunnen worden:

- Neuro4profiel
- TMA (Talent Motivatie Analyse)
- Teamrollen
- DNA Analyse
- Drijfveren
- Online coaching

De keuze van de instrumenten hangt natuurlijk af van de situatie en zal in onderling overleg plaatsvinden.

verndering deur

 

Begeleiding teams
In een periode van verandering kan het zinvol zijn met het gehele team een gemeenschappelijke visie te ontwikkelen. Begeleiding van dit proces, inclusief begeleiding van de verschillende teamleden is eveneens mogelijk. Hierbij kunnen diverse instrumenten ingezet worden of aangesloten worden bij de bestaande bedrijfsinstrumenten. 

 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Dat kan, mail of bel gerust.

 

Terug