“If you always do what you always did,
you always get what you always got”

(A. Einstein)

Executive Lifestyle Coaching

It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver.

– Mahatma Gandhi –

Herken je dit?

  • ’s morgens net niet topfit wakker worden na een onrustige nacht?
  • een druk leven, dus net niet voldoende tijd om goed op je voeding en levensstijl te letten?
  • jezelf afvragen wat je zou moeten doen om gezond en sterk oud te worden?

Wanneer je veel van jezelf vraagt dan verwacht je lichaam ook veel van jou. Als ondernemer is gezondheid van groot belang om veerkrachtig, helder, gefocust en in balans te blijven.

Tegelijkertijd maak je onvoldoende tijd om hier veel energie aan te spenderen. Want welke lifestyle is gezond voor jou?

 Your genetics load the gun. Your lifestyle pulls the trigger. 

– Mehmet Oz- 

Elk lichaam is anders. Natuurlijk weet je dat sporten belangrijk is, net als groenten en fruit. Maar hoeveel van wat? En vooral: is het genoeg? Wat heb je nodig om écht fit te zijn én te blijven?

Hoe waardevol is het om dit niet alleen te weten en daarin persoonlijk begeleid te worden? Dus een persoonlijk stappenplan op basis van (genetische) kennis over jouw lichaam. Een stappenplan op maat zodat je merkt dat je fitter wordt en blijft.

Margriet Bleeker combineert een uitgebreide DNA analyse en de NeuroPro Quickscan tot een persoonlijk orthomoleculair advies om in 6 maanden mentaal en fysiek fit te worden en te blijven: Executive Lifestyle Coaching.

Pull the trigger, find your personal lifestyle

Weten wat je lichaam nodig heeft is essentieel om mentaal en fysiek fit te blijven. Zodat het voor jou duidelijk is wat je moet eten, welke hoeveelheden en welke beweging zinvol is om gezond te blijven.

Executive Lifestyle Coaching biedt je kennis en een persoonlijke aanpak.

√  Een DNA analyse zodat je inzicht krijgt in de kracht en problematiek van jouw spijsvertering, bewegingsapparaat en nutriëntenbehoeften

√  Een NeuroPro analyse zodat je inzicht krijgt in de status van je mentale en fysieke fitheid op dat moment

√  Een orthomoleculaire analyse gericht op voeding, beweging en suppletie

Het resultaat is een uniek en persoonlijk rapport waarin je niet alleen een overzicht krijgt van de belangrijkste punten uit de analyses, maar vooral een persoonlijk routeplan om gezond te worden en te blijven. Door de combinatie van analyses ontvang je een goed onderbouwd advies dat volledig op jouw situatie is afgestemd.

Your answer: Executive Lifestyle Coaching

Een analyse is mooi, 3 analyses prima. Maar met een analyse alleen heb je geen nieuwe levensstijl. Begeleiding creeert een succesvolle verandering. Margriet Bleeker biedt een begeleidingstraject gedurende 6 maanden waarbij in de eerste periode wekelijks overleg is over de veranderingen. Door deze korte, online, begeleiding is het mogelijk om snel te schakelen en een volledig persoonlijk stappenplan te ontwikkelen.

Meer weten? Bel dan voor meer informatie 06-27071190 of mail: id@margrietbleeker.nl