Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver.

Mahatma Gandhi

Wanneer je veel van jezelf vraagt dan vraagt je lichaam ook veel van jou. Als executive is gezondheid van groot belang om veerkrachtig, helder, gefocust en in balans te blijven.

Tegelijkertijd heb je geen tijd en zin om hier veel tijd aan te spenderen. Sporten prima, maar dieten liever niet.

Hoe waardevol is het dan dat je weet wat jouw lijf nodig heeft? Dat het heel eenvoudig wordt om voor jou, als executive, zonder moeite weet wat je moet eten, hoe je moet bewegen en wat je moet slikken om super gezond en fit te blijven?

Dat kan: de combinatie DNA, NeuroPro en TMA maakt dat mogelijk. Deze combinatie van assessments maakt heel inzichtelijk wat je genenprofiel is op het gebied van nutrienten, beweging en gezondheid; wat de status nu van jouw fitheid en veerkracht is en wat jouw behoeften talenten zijn om succesvol te zijn.

Het resultaat is een uniek en persoonlijk rapport waarin je niet alleen een overzicht krijgt van de belangrijkste punten uit de assessments, maar vooral een persoonlijk routeplan om gezond te worden en te blijven. Natuurlijk hoort hier persoonlijke begeleiding bij: periodiek, kort en doeltreffend.

Meer weten? Bel dan voor meer informatie 06-27071190 of mail: id@margrietbleeker.nl