Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

Wereldwijd is al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan met Bio Resonantie. Belangrijkste resultaten in het algemeen zijn:

  • balans in lichaam en geest; dit betekent minder last van spijsvertering, huis en emotionele problemen
  • problemen die in het reguliere circuit niet gevonden/ behandeld kunnen worden, zijn vaak wel merkbaar in de meting; het is dan mogelijk om een behandeling te starten
  • merkbare vermindering van medicijn en supplement gebruik (altijd in overleg met uw arts)


Met betrekking tot ADHD is de volgende ervaring van een moeder tekenend:
"Na de eerste meting dacht ik dat de aangepaste voeding niet echt hielp, totdat hij een dagje bij iemand anders was en thuis weer stuiterend rond liep. De druppels en de aanpassing van de voeding helpen dus echt!"


Andere ervaringen:

  • Vrouw, 49, slikt al jaren supplementen voor botontkalking. Van de geslikte supplementen is slechts 1 middel nog noodzakelijk, de andere middelen werken veel minder goed.
  • Puber, moeite met emoties en gedrag; is een week na de 1e afspraak al een stuk rustiger en vooral makkelijker voor zichzelf.
  • Vrouw 73, veel emotionele klachten, slaapt veel beter na 1 behandeling en heeft minder onrustgevoelens gedurende de dag. Merkt dat de diabetesmedicatie op een andere manier werkzaam is.
  • Puber met PDD-NOS, heeft na een ruim aantal Neurofeedback behandelingen al veel verbeteringen bereikt in zijn communicatievaardigheden. Na 2 metingen met de Asyra Pro schrijft zijn moeder dat ze een ander kind heeft, hij komt nu elke dag gezellig bijkletsen en is veel rustiger en minder snel boos.
  • Man met zeer diverse verteringsklachten heeft na 1 meting minder last na het eten van brood en minder pijn in het levergebied.

 

Terug

Hoe werkt de meting

Voor welke klachten