Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

De Bio Resonantiemeting werkt met een uiterst eenvoudig instrument waarbij de frequenties in het lichaam door het vasthouden van koperen staafjes gemeten worden. Dit is absoluut niet zwaar of pijnlijk en ook geschikt voor (kleine) kinderen.

Invalshoek tijdens de meting blijft altijd een orthomoleculaire visie, bedoelt om het lichaam te versterken en onbalans te verminderen. De Bio Resonantiemeting ondersteunt de orthomoleculaire analyse die plaatsvindt op basis van de anamnese en het gesprek tijdens het consult.
Tijdens de eerste meting wordt een basistest en een voedselgevoeligheidstest gedaan. U kijkt mee met de metingen, de resultaten worden besproken en uw vragen worden beantwoord. Aan het einde van de sessie krijgt u een voedingsadvies mee voor een beperkte periode, indien nodig wordt dit aangevuld met een advies voor een supplement.

luuk staafjes 1024   

Afhankelijk van de vragen waarmee u komt wordt het testprogramma aangepast. In geval van emotionele of concentratie gerelateerde klachten wordt meer specifiek getest op die gebieden. 

Het totale traject bestaat uit 3 – 5 behandelingen waarmee de balans in het lichaam weer kan worden hersteld. De eerste sessie is gericht op het ontgiften en herstellen van de stofwisseling. In de behandelingen daarna wordt het lichaam verder versterkt en eventuele verstoringen aangepakt. De eerste behandeling neemt ca. 1,5 uur in beslag, de vervolgmetingen ca. 1 uur. 

Terug

Voor welke klachten

Praktijkervaringen