Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

Wereldwijd is al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan met Bio Resonantie. Belangrijkste resultaten in het algemeen zijn:

  • balans in lichaam en geest; dit betekent minder last van spijsvertering, huis en emotionele problemen
  • problemen die in het reguliere circuit niet gevonden/ behandeld kunnen worden, zijn vaak wel merkbaar in de meting; het is dan mogelijk om een behandeling te starten
  • merkbare vermindering van medicijn en supplement gebruik (altijd in overleg met uw arts)


Met betrekking tot ADHD is de volgende ervaring van een moeder tekenend:
"Na de eerste meting dacht ik dat de aangepaste voeding niet echt hielp, totdat hij een dagje bij iemand anders was en thuis weer stuiterend rond liep. De druppels en de aanpassing van de voeding helpen dus echt!"


Andere ervaringen:

  • Vrouw, 49, slikt al jaren supplementen voor botontkalking. Van de geslikte supplementen is slechts 1 middel nog noodzakelijk, de andere middelen werken veel minder goed.
  • Puber, moeite met emoties en gedrag; is een week na de 1e afspraak al een stuk rustiger en vooral makkelijker voor zichzelf.
  • Vrouw 73, veel emotionele klachten, slaapt veel beter na 1 behandeling en heeft minder onrustgevoelens gedurende de dag. Merkt dat de diabetesmedicatie op een andere manier werkzaam is.
  • Puber met PDD-NOS, heeft na een ruim aantal Neurofeedback behandelingen al veel verbeteringen bereikt in zijn communicatievaardigheden. Na 2 metingen met de Asyra Pro schrijft zijn moeder dat ze een ander kind heeft, hij komt nu elke dag gezellig bijkletsen en is veel rustiger en minder snel boos.
  • Man met zeer diverse verteringsklachten heeft na 1 meting minder last na het eten van brood en minder pijn in het levergebied.

 

Terug

Hoe werkt de meting

Voor welke klachten

Bio Resonantie is in principe mogelijk bij alle klachten, zowel fysiek als emotioneel / energetisch.De meting wordt altijd gedaan vanuit een orthomoleculaire perspectief en meestal in combinatie met supplementen.

Denk bijvoorbeeld aan:

Lichamelijke klachten
Eczeem, darmklachten, vermoeidheid, allergie, gewrichtsklachten: een scala van symptomen kan optreden wanneer het lichaam niet in balans is. Deze klachten kunnen ook voortkomen uit onverwerkte emoties of energetische onbalans. Wat de oorzaak ook precies is, tijdens het meten komen verschillende verstorende factoren naar voren en kan de verbetering beginnen.

Veel lichamelijke klachten komen voort uit een verstoorde darm of uit een verminderde werking van hormonen. Tijdens de meting worden deze aspecten altijd bekeken en, indien noodzakelijk, meegenomen in de orthomoleculaire analyse zodat ook op deze punten de balans hersteld kan worden.

Emotionele klachten
Als een lichaam niet in balans is, dan verstoort dat uiteindelijk ook de psyche. Als de emotionele klachten groeien, beinvloedt dat ook het lichaam (maagklachten / vermoeidheid enz). Deze wisselwerking kan doorbroken worden met een Bio Energetische Meting waarbij expliciet naar emotionele correlaties wordt gekeken. Dit kan bijvoorbeeld met bloesems ondersteund worden.

AD(H)D / Autisme / concentratie gerelateerde klachten
Een deel van deze klachten kunnen verminderd worden door het in balans brengen van noodzakelijke aminozuren / vitaminen / enzymen en andere breinstoffen. Deze stoffen kunnen vaak niet goed opgenomen worden uit de voeding en daardoor ontstaat een onbalans. Herstel van deze balans helpt de effectiviteit van het brein en daardoor klachten op het gebied concentratie, gedrag en communicatie verminderen. Let wel: dit betekent niet dat de betreffende stoornis ook 'weg' is.


Terug

Hoe werkt de meting

Praktijkervaringen

De Bio Resonantiemeting werkt met een uiterst eenvoudig instrument waarbij de frequenties in het lichaam door het vasthouden van koperen staafjes gemeten worden. Dit is absoluut niet zwaar of pijnlijk en ook geschikt voor (kleine) kinderen.

Invalshoek tijdens de meting blijft altijd een orthomoleculaire visie, bedoelt om het lichaam te versterken en onbalans te verminderen. De Bio Resonantiemeting ondersteunt de orthomoleculaire analyse die plaatsvindt op basis van de anamnese en het gesprek tijdens het consult.
Tijdens de eerste meting wordt een basistest en een voedselgevoeligheidstest gedaan. U kijkt mee met de metingen, de resultaten worden besproken en uw vragen worden beantwoord. Aan het einde van de sessie krijgt u een voedingsadvies mee voor een beperkte periode, indien nodig wordt dit aangevuld met een advies voor een supplement.

luuk staafjes 1024   

Afhankelijk van de vragen waarmee u komt wordt het testprogramma aangepast. In geval van emotionele of concentratie gerelateerde klachten wordt meer specifiek getest op die gebieden. 

Het totale traject bestaat uit 3 – 5 behandelingen waarmee de balans in het lichaam weer kan worden hersteld. De eerste sessie is gericht op het ontgiften en herstellen van de stofwisseling. In de behandelingen daarna wordt het lichaam verder versterkt en eventuele verstoringen aangepakt. De eerste behandeling neemt ca. 1,5 uur in beslag, de vervolgmetingen ca. 1 uur. 

Terug

Voor welke klachten

Praktijkervaringen

Subcategorieën